ХУМАНИТАРЕН КАРАВАН

Image ХУМАНИТАРЕН КАРАВАН

ХУМАНИТАРЕН КАРАВАН

Зегин денес го започна Хуманатарниот караван во дневните центри за деца со посебни потреби и аутизам.

Денес успеавме да изнудиме 90 насмевки од дечињата со посебни потреби и аутизам во Куманово, Свети Николе, Штип и Велес. Караванот на Хуманоста до Нова Година ќе ги посети сите дневни центри заедно со Министерството за Труд и Социјална Политика.