ФИТОКАРДИН 30 капсули

Zoom
 

Има поволно влијание врз работата на срцевиот мускул.

Effects of the product:

Се препорачува при состојби на срцева инсуфициенција за зголемување на силата на срцевите контракции, протокот на крв и дотур на кислород во срцевиот мускул.

Characteristics:

Присуството на коензим Q10 поволно влијае на работата на срцевиот мускул и ги намалува сите симптоми на срцева инсуфициенција, бидејќи влегува во составот на сите клетки и ткива.

Ingredients:

Екстракт од глог, коензим Q10, магнезиум стеарат.