DR.HAUSCHKA лосион за коса од невем 100мл

Zoom
 

Лосион за коса

Effects of the product:

Се употребува против првут , за масна коса.

Ingredients:

Во себе содржи екстракти од листови на неем, се нанесува на косата по потреба.