РИБИНО МАСЛО БЕЗ ПАРФЕМ 100 мл

Рибино масло без парфемза правилен раст и развој кај децата

Effects of the product:

Рибиното масло најчесто се користи како имуностимулатор кај децата и возрасните.

Characteristics:

Рибиното масло е богато со витамините А и Д кои се неопходни за правилен раст и развој на децата, нормално окостување на скелетот и развој на забите, зголемена отпорност на инфекции, добро функционирање на видот, превенција од рахитис, остеомалација, при зголемен дневни потреби во тек на бременост и лактација.

Ingredients:

Витамин А, Витамин Д и арома на јагода