STEVIA ZERO засладувач во таблети х100

Zoom
 

Природен засладувач со 0 калории. Содржи екстракт од билката Stevia Rebaudiana, и е единствена природна замена за шеќер. Се препорачува за дијабетичари, луѓе на диета и и луѓе кои водат здрав живот на исхрана.

Characteristics:

Може да се користи за готвење, печење (термостабилна е), засладување на напитоци, идеална замена за шеќер.

Ingredients:

Екстракт од Stevia Rebaudiana.