ЗДРАВО јаболков оцет за холестерол 500мл.

Јаболков оцет со додаток на екстракт од билни мешавини од крушини, коприва, анасон и шипинки, витамин Ц и минерали кои благотворно делуваат како природен диуретик и лаксатив, чистејќи го дигестивниот тракт од токсини. Го освежува организмот и го јакне имунитетот.

Characteristics:

Се користи секојдневно како додаток во исхраната или две кафени лажици разредени со 200 милилитри и засладени со мед по желба.

Ingredients:

Јаболков оцет, екстракти од крушини, коприва, анасон и шипинки.