AVEN-10246 CICALFATE крема 40мл

Антибактериски крем за обнова на чуствителна кожа.

Effects of the product:

Кремот се употребува во случај на кожни воспаленија, по мали дерматолошки и хирушки зафати и е погоден за осетлива кожа кај бебиња, деца и возрасни.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода, бакарсулфат и цинксулфат, се користи еднаш или двапати дневно на оштетениот дел.