KLORANE-30206 QUININE балзам 150мл

Балзам за коса.

Effects of the product:

Се користи за појачување на ефектот на шампонот од кинин,ја негува косата и го прави одплеткувањето косата полесно.

Ingredients:

Содржи кинин, се нанесува веднаш после измивање на шампонот и се остава да делува 2-3 минути.