SD CURCUMA(TURMERIC) cps 90 x 243mg (SD)

Zoom
 

СЕРТИФИЦИРАН ОРГАНСКИ ПРОИЗВОД Куркумин и мајчина душичка за подобра дигестија Пакување: 90 капсули од 243 mg.

Effects of the product:

Куркумин, познат и како „индиски шафран“, е древен зачин со докажани антиоксидативни особини. Коренот на куркуминот е познат по тоа што го подобрува здравјето на дигестивниот систем. Особено е истакнато неговото корисно влијание на црниот дроб. Помага во регулирањето на телесната тежина. Мајчината душичка има многубројни придобивки за целокупното здравје, особено за респираторниот и за дигестивниот систем.

Characteristics:

Од три до шест (3-6) капсули на ден, во текот на оброк. Бремените жени и доилките треба задолжително да се консултираат со лекар пред употреба на каков било производ. Производот не смее да го употребуваат деца под 18-годишна возраст

Ingredients:

Шест (6) капсули содржат: куркумин 1200 mg**, мајчина душичка 210 mg**. (** еквивалент на суво растение). Останати состојки: рибин желатин, млечна киселина, соин лецитин, растителни масла, оризов скроб, талк и силика.