DR.HAUSCHKA млеко за чистење 145мл

Сретството се користи за чистење на лице, врат и деколте за најосетлива кожа.

Effects of the product:

Млекото се користи за отсранување на шминката и површинско одстранување на нечистотиите.

Ingredients:

Содржи екстракт од детелина камењарка, масло од јојоба, бадемово масло, масло од семки од кајсија, на влажно лице се става од млекото за чистење и потоа се плакне.