AVEN-10451 DEMAQUDOUCEUR гел 150мл

Одмивачки гел за чистење на кожата.

Effects of the product:

Крем-гел специјално создаден за отстранување на шминка и чистење на нормална и осетлива кожа.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода, се нанесува со кружни движења на лицето и вратот, со помош на врвовите од прстите, претходно навлажнети со вода и се плакне.