AVEN-10205 DEMAQUI млеко 200мл

Остранувач на шминка.

Effects of the product:

Нежно мелко за чистење за сува и многу осетлива кожа.

Ingredients:

Содржи висок процент на термална вода, супстанции за хидратација, витамин Е, се нанесува наутро и навечер на лицето со помош на врвовите на прстите или памукче.