NIVEA шампон против првут за сува коса 250мл

Шампон против првут за сува коса

Effects of the product:

Шампонот се употребува за отстранување на перутот и одржување на косата.

Ingredients:

Се нанесува на мокра коса и се плакне со вода , се упоребува по потреба.