Synergy Coenzyme Q10 таблети

Zoom
 

Превенција и третман на срцеви и циркулаторни заболувања.

Effects of the product:

Го подобрува психофизичкото здравје, ја зголемува животната енергија и го подмладува организмот.

Characteristics:

Коензим Q10 е есенцијален витамин кој ја зголемува продукцијата и експлоатацијата на енергија во клетките, посебно во срцето, кожата и скелетната мускулатура, бидејќи учествува во процесот на создавање на АТР.

Ingredients:

Coenzyme Q10 30 mg