AVEN-10305 COLD CREAM крема 40мл

Колд крем за многу сува кожа.

Effects of the product:

Богат и кремаст крем за осетлива ,сува и многу сува кожа на лице и тело.

Ingredients:

Содржи термална вода,бел пчелин восок, колд крем се употребува на лице и тело кај новороденчиња,деца и возрасни,двапати дневно на чиста кожа.