ICE POWER COLD гел 75мл.

Zoom
 

Препарат за намалување на болка, инфламација и оток на зглобови.

Characteristics:

Брз ефект, ја зглолемува телесната температура за 7 степени, активира продукција не ендорфини, чувството на ладење се базира на етеричното масло на мента.