AVEN-10445HYDRANS OPTIMALE RICHE крем 40мл

Zoom
 

Богат хидратантен крем.

Effects of the product:

Кремот се користи за сува и многу сува кожа,дехидрирана од различни фактори.

Ingredients:

Богат е со висок на процент термална вода и може да се употребува наутро и навечер.