ABO® Omega 3 капсули

Zoom
 

За срце и холестерол

Effects of the product:

За нормална функција на срцето и за одржување на нормалното ниво на триглицериди во крвта

Characteristics:

Омега 3 капсулите содржат полинезаситени Омега 3 масни киселини кои не се создаваат во организмот по природен пат. Омега 3 масните киселини придонесуваат за нормална фунција на срцето и за одржување на нормално ниво на триглицериди во крвта.