Liobif ампули

Пробиотик

Effects of the product:

Ја регулира цревната флора

Characteristics:

Воспоставување и одржување природна рамнотежа на органите за варење, подобрување на апсорпцијата, синтеза на витамини, елиминација на токсини и спречување населување на штетни бактерии во ГИТ.

Ingredients:

Лиофилизирани живи бактерии Lactobacillus rhamnosus