HERBESAN ADOUCID

Zoom
 

30 таблети за џвакање со вкус на ментол Додаток на исхрана на база на минерали и растенија со засладувач

Effects of the product:

2 минерала во форма на сол: Калциумот придонесува за нормална функција на дигестивните ензими. Магнезиумот придонесува за елекртолитен баланс. Маточина и Ментол Маточината придонесува за подобрување на дигестијата. Ментолот ја надополнува целата формулација

Price: 0.0