L-CARNITINE капсули

Zoom
 

Неопходен за претворање на мастите во енергија. Ги транспортира слободните масни киселини во клетките кој од своја страна се разградува во митохондриите и ја одделуваат енергијата. Го потпомага слабеењето и ја зголемува физичката активност и издржливост.

Characteristics:

3-4 капсули дневно после оброк се конзумира со вода. За лица над 18 годишна возраст. Да не се пречекорува препорачаната доза.

Ingredients:

Л-карнитин, растителен магнезиев стеарат, малтодекстрин.