NIVEA DRY део стик за жени 50мл

Zoom
 

Део стик за жени

Effects of the product:

Ја деодорира кожата, ја штити , не ги затвара порите , не содржи во себе алкохол

Ingredients:

Се употребува по потреба , при нормално и прекумерно потење.