DR.HAUSCHKA кремаст гел за туш од роза 200мл

Гел за ту за сува кожа

Effects of the product:

Ја негува и чисти сувата и чувствителна кожа

Ingredients:

Содржи етерични масла од роза , се нанесува на мокро тело и се плакне.