Logona-Age Protect Hyaluron серум за лифтинг

Zoom
 

Серум за лифтинг

Effects of the product:

Хијалуронската киселина ги обновува клетките и има моќно ревитализирачко дејство и го намалува настанувањето на брчките.

Ingredients:

Природна и органска козметика којашто содржи екстракт од бобинки, органски растителни масла и хијалуронска. Без парабени, бои и конзерванси.