KALOREKS KLA капсули x 30

Zoom
 

Капсули за обликување на фигурата и забрзување на метаболизмот.

Effects of the product:

Caloreks KLA е препарат кој има благопријатен ефект при зголемена телесна тежина и при забрзување на метаболизмот на организмот. Содржи коњугирана линоленска киселина.

Characteristics:

Има многубројни механизми на делување но првенствено се користи за наламување на нивото ан телесни масти и помага во борбата со прекумерната тежина. Го намалува нивото на холестерол во крвта и спречува настанување на атеросклероза Има способност и за намалување на шеќерот во крвта.

Ingredients:

Conjugated Linolenic acid