PROBOTALIFE ДИВО ОРИГАНО чај 75 гр.

Zoom
 

Наменет за проблеми со дишните патишта,(кашлање и бронхитис), инфекции на уринарните патишта (Ешерихија Коли), габични заболувања (Кандида), проблеми зо органите за варење (дијареја), елиминирање на паразити и за јакнење на имунитетот.

Ingredients:

Диво оригано 100%.