Vitamax Omega 3 EPA 1000 mg капсули (1+1 гратис)

Високо концентрирано рибино масло со чисти ЕPA во природна форма

Effects of the product:

Потпора на кардиоваскуларниот систем и подршка за нормализирање на крвниот притисок

Characteristics:

Помага за одржување на здрави нивоа на холестерол и триглицериди. Превенција од срцев и мозочен удар

Ingredients:

Концентрат од рибино масло (EPA-180/DHA-180)