CO SENSITIVE PRORELIF WHITENING паста за заби 75мл

Паста за заби

Effects of the product:

Медицинска паста за брзо и трајно одстранување на болка и воедно белење на забите.

Ingredients:

Пастата содржи флуор и арганин,се користи два пати на ден.