GIN GIRA alba спреј 100 мл

Zoom
 

Џин Џира алба спреј се користи за воспалителни процеси на кожата.

Effects of the product:

Џин Џира алба спрејот има антивоспалителен,смирувачки,противчешање и антисебореичен ефект.Се препорачува при воспаленија на кожа , акни, розацеа и изгореници од сонце.

Characteristics:

Единствена комбинација од пробиотик и имуностимулатор. Наменет за возрасни и деца над 1 година.