APIBABY 5% прополис капки ml

Zoom
 

Прополис капки 5%во безалкохолен раствор наменети за деца

Effects of the product:

Капките се наменети за секојдневна употреба кај деца со ослабен имунитет, како помош при заштита на дишните патишта и за одржување на функцијата на имунолошкиот систем.

Characteristics:

Прополисот соджи повеќе видови на билни смоли кои се производство на пчелите. Главни состојки на прополисот се биофлавоноидите кои го штитат организмот од микроорганизми. Кај деца до 7 годишна возраст се користат 10 капки на коцка шеќер или лажичка мед, 3 пати на ден.

Ingredients:

TRIDECETH-8, CARBOXYLIC ACID, PROPOLIS EXTRACT