WELEDA органско масло за масажа на perineum регијата 50мл.

Zoom
 

Редовна масажа го опушта ткивото во perineum регијата и ја зголемува нејзината елестичност.На тој начин масажата ја стимулира циркулацијата во чуствителната регија и со тоа дополнително ја подобрува мекоста

Effects of the product:

Подготовка за породување.

Characteristics:

Мала количина од маслото е доволна за масажа неколку пати во денот.

Ingredients:

Комбинација од природни бадамеово масло и масло од пченични никулци. Од органско биодинамично потекло.