DIET. Nutrival Triaktiv капсули

Zoom
 

Диететски производ

Effects of the product:

Го подобруваат здравјето на кожата, косата и ноктите

Characteristics:

Содржи витамини и минерали неопходни за здрав раст и развој на косата, кожата и ноктите

Ingredients:

L-Cistein, Niacin, Pantotenska kiselina, Fe, Zn, Vit. B1, B2, B6, B12, Cu, Folna kiselina, Biotin