CO PROPOLIS WHITENING паста за заби 100мл

Паста за заби

Effects of the product:

Се бори против кариес, прополисот ги смирува и лечи гингивите и помага за белење на забите.

Ingredients:

Во составот главна компонента е прополисот, се користи два пати на ден.