SD ORTIE PIQUANTE 15 ml viala x 20 (SD)

Zoom
 

СЕРТИФИЦИРАН ОРГАНСКИ ПРОИЗВОД Перорален раствор на база на коприва Пакување: 20 ампули од 15 ml.

Effects of the product:

Копривата е позната по своите лековити својства. Има исклучително дејство на функцијата на зглобовите.

Characteristics:

Една (1) ампула на ден,чиста или разредена во половина чаша вода. Производот не е наменет за бремени жени и за доилки.

Ingredients:

Течен екстракт од лист од коприва* 600 mg**. *состојки од органско производство **еквивалент на суво растение Производот не содржи: алкохол, бои и конзерванси.