SD RED RICE YEAST cps x 150 (SD)

Zoom
 

За контрола на холестеролот

Effects of the product:

Намалување на холестеролот, подобрување на циркулацијата и при проблеми со дигестивниот систем.

Characteristics:

Квасецот од црвен ориз ја спречува активноста на ензимот HMG-CoA редуктаза, кој учествува во создавањето на холестеролот. Покрај монаколин К, овој производ е богат со незаситени масни киселини, изофлавоноиди и фитостероли кои придонесуваат за намалување на холестеролот.

Ingredients:

Monascus purpureus