Super Omega 3-6-9 капсули

Zoom
 

Природен концентрат од семе од лен, лисичинка и избрани риби со природен витамин Е

Effects of the product:

Подршка на нервниот и кардиоваскуларниот систем

Characteristics:

Сите 3 добри масти во едно

Ingredients:

Масло од лисичинка (Borago officinalis), Природен концентрат од рибино масло, Органско масло од лен (Linnum usitatissumum)