DIET. Rehidromiks Malina прашок

Zoom
 

Рехидратациска сол

Effects of the product:

Го надокнадува губитокот на електролити и вода од организмот.

Characteristics:

Ја подобрува општата состојба на организмот при дехидратација

Ingredients:

Натриум, Калиум, хлориди, цитрати, глукоза