DR.HAUSCHKA 02 корективен стик за проблематична кожа 2.5 мл

Стикот е наменет за корекција и нега на проблематична кожа со воспалителни процеси.

Effects of the product:

При појава на првите знаци на воспаление нанесете од стикот неколку пати на ден.

Ingredients:

Содржи етерични масла од чаево дрво и манука кој имаат антибактериско дејство, додека екстрактите од детелина камењарка и невен го потпомагаат смирувњето на кожата.