AVEN-10985 ANTIROUGEURS FORT крем 40мл

Третман за локализирано црвенило( розацеа ).

Effects of the product:

Се користи кај локализирано црвенило, видливи капилари, розацеа.

Ingredients:

Содржи во себе висока концентрација на екстракт од овес,термална вода, се нанесува навечер на местата каде се јавува црвенилото.