DR.HAUSCHKA маска за ревитализација 30мл

Zoom
 

Маската се употребува за сите состојби на кожа.

Effects of the product:

Маската за ревитализација ја смирува осетливата кожа склона кон алергии, помага во намалување на знаците на проширени пори, флеки и ожилци после воспалителни процеси.

Ingredients:

Во својот состав содржи екстракт од семки од дуња, масло од јојоба, бореч, екстракт од детелина камењарка и масло од кајсија. Маската се употребува после чистење и тонизирање наутро, се нанесува на лицето во подебел слој и се остава да дејствува на кожата 20-30 минути и вишокот се отстранува со втапкување на хартиена марамица.