Logona-Bio Aloe крем за пилинг 75мл

Zoom
 

Крема за пилинг за сите видови на кожа-органско алое

Effects of the product:

Нежно ги отстранува изумрените клетки и нечистотии од кожата, го освежува тенот, ја храни и го спречува нејзиното сушење.