LIPIBOR капсули

Zoom
 

Капсули за здраво ниво на холестеролот

Effects of the product:

Капсулите имаат благопријатен ефект врз метаболизмот на холестеролот и липидите во организмот.

Characteristics:

Секоја состојка на Липиборот игра важна улога за регулирање на холестеролот и заедно со тоа тие се надополнуваат и имаат синергичен ефект. Го намалуваат нивото на лошиот холестерол и на триглицеридите а истовремено го зголемува добриот холестерол. Ефектот може да настане со редовно користење во текот на 6-8 седмици.

Ingredients:

Polikosanol, Niacin, Beta glucan