DR.HAUSCHKA мелиса дневен крем 30мл

Zoom
 

Дневниот крем од мелиса и помага на комбираната кожа да се врати во рамнотежа и тоа со стимулирање на нејзините природни функции.

Effects of the product:

Мелисата во комбинација со останатите екстракти од лековити растенија, ја смирува и негува иритираната и воспалена кожа, масните зони ги одржува чисти и ги матира, и помага да се задржи влажноста на сувите делови.

Ingredients:

Кремот содржи хамамелис, екстракти од детелина камењарка, морков и мелиса.Се нанесува на претходно исчистено лице секое утро.