Omega 3 капсули

Масти кои живот значат

Effects of the product:

Потпора на кардиоваскуларниот систем и подршка за нормализирање на крвниот притисок. Подршка за одржување на здрави нивоа на холестерол и триглицериди

Characteristics:

Превенција од срцев и мозочен удар

Ingredients:

Високо концентрирано рибино масло со гарантирано чисти износи на EPA и DHA во природна форма