CO WHITENING паста за заби 50мл

Паста за заби

Effects of the product:

Ги штити забите од кариес,има ниска абразивност со што не ја оштетува глеѓта,и го освежува здивот и ги белее забите.

Ingredients:

Со вкус на минт се употребува наутро и навечер.