MENOPACE капс. Х 30

Zoom
 

Капсулите се наменети за одржување на здравје и виталност за време и по менопауза.

Effects of the product:

Помага во регулација на промената на хормоналниот баланс,а содржи и витамин Д кој помага во одржувањето на нивото на Калциум.

Characteristics:

Menopase не содржи хормони па поради тоа мозе да се користи во комбинација со хормонска терапија.

Ingredients:

Vitamin A, Vitamin D,VItamin C, Vitamin E, Thiamin,Riboflavin,Vitamin B6, Niacin, Folacin,Vitamin B12, Biotin, Pantothenic Acid, Iron, Manganese, Magnesium, Zinc, Iodine, Copper, Selenium, Chromium, Boron.