GIN GIRA ZNPT спреј 100 мл

Zoom
 

Медицинска козметика во форма на спреј .

Effects of the product:

Комбинацијата на Zink Pyrithione со хидратанти и емолиенти во форма на спреј кој помага при воспалителни процеси на кожата ,чешање и луштење. Има антимикотично и антибактериско дејство.

Characteristics:

Емолиентите кој ги содржи овој препарат ја спечуваат загубата на вода, омекнуваат, ладат и смируваат.

Ingredients:

Zink Pyrithione, Aqua, Glycerin.