AVEN-10540 CLEAN AC крема 40мл

Крем за навлажнување и смирување на кожата, по третман на акни.

Effects of the product:

Овој богат, но не масен крем содржи хидрирачки и хранливи активни компоненти, со кои се овозможува одржување на хдролипидната бариера на кожата.

Ingredients:

Содржи термална вода и се нанесува наутро и навечер.