AVEN-10925 YSTHEAL+ емулзија 40мл

Емулзија за нормална и комбинирана кожа.

Effects of the product:

Превенција и корекција на појава на видливи знаци на стареење.

Ingredients:

Содржи ретиналдехид, пре-токоферил и се нанесува секој ден навечер.