Logona-Mediteran гел за туш 200мл

Zoom
 

Гел за туш-медитеран

Effects of the product:

Благите природни пенливи состојки нежно ја чистат кожата, не ја сушат и и даваат свежина при секојдневна нега.

Ingredients:

Природна и органска козметика којашто содржи ароматични растителни состојки. Без парабени, бои и конзерванси.